Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Szükséges-e a bejárati ajtóra szúnyogháló?

Hogyan szerelhető fel a bejárati ajtóra szúnyogháló? Nagyon egyszerűen! A rovarok elleni védelem úgy tökéletes, ha az ablakok mellett az ajtókról sem feledkezünk meg. Nyíló- és tolóajtós szúnyoghálóink elsősorban a bejárati ajtókra szerelhetőek, de akár a dupla tolóajtókra is alkalmasak.

 

A szúnyogok nemcsak a tavak és folyók közelében élnek meg, hanem a városokban is meg tudnak telepedni. Ezért nagyon fontos a fizikai védelem ellenük, mivel betegségeket is terjeszthetnek, ráadásul nagyon kellemetlen a csípésük. Tehát a bejárati ajtóra szúnyogháló felszerelése szükséges ugyanúgy, mint az ablakokra is.

 

Különböző szúnyoghálókat forgalmazunk

 

Cégünk különféle szúnyoghálók forgalmazásával és beépítésével is foglalkozik. A fix keretes szúnyogháló 100%-os záródást biztosít, így rendkívül hatékony a szúnyogok, az apróbb mászó rovarok és a különböző repülő rovarok ellen. Nyugodtan szellőztethetünk mellette, akár éjszaka is, amikor a leginkább lehetőség van a friss levegőhöz jutni a nagy nyári melegben.

 

A legjobb minőséget a pliszé képviseli a szúnyoghálók között, ami nemcsak stílusos és modern, hanem nagyon strapabíró is, illetve kitűnően működik. Arról nem is beszélve, hogy a hatalmas üvegajtókon keresztül is élvezhetjük a kilátást a pliszé mellett.

 

A rolós szúnyogháló könnyen kezelhető és kis helyet foglal el, de nem nyújt 100%-os védelmet. Az oldalhúzós változata terasz- és erkélyajtókra ajánlott, legyen az egyszárnyú vagy akár duplaszárnyú.

 

Miért kell a bejárati ajtóra szúnyogháló?

 

A rovarok nem válogatnak, ott jutnak be otthonunkba, ahol csak tudnak. Azt gondolnánk, hogy gyorsan belépünk az ajtón, és azalatt nincs esélyük, bőven elég, ha az ablakokat védjük. De ez sajnos korántsem így van, ezért elengedhetetlen a bejárati ajtóra szúnyoghálót felszereltetni.

 

Nyíló- és tolóajtós szúnyoghálóink az erős alumínium profilnak köszönhetően nagyon strapabíróak és kifejezetten tartósak. A háló anyaga sűrű szövésű, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, annak ellenére, hogy optikailag szinte láthatatlan.

 

Ez az üvegszálas anyag műanyag bevonattal van ellátva, szürke színű és ráadásul még tűzálló is. Egyszárnyú és dupla szárnyú ajtóra is alkalmazható ez a típus, de a terasz- és erkélyajtókra inkább a fent említett oldalhúzós rolós változat javasolt.

 

Mitől véd meg, ha a bejárati ajtóra szúnyoghálót szereltetünk fel?

 

Természetesen a szúnyogok csípésétől véd meg a szúnyogháló, ezáltal a kellemetlen, viszkető érzéstől, de akár bizonyos betegségektől is. Emellett nem jutnak be a házba a méhek és a darazsak sem, valamint a bosszantó legyek is kénytelenek lesznek megkímélni minket a jelenlétüktől.

 

A másik nagyon lényeges dolog az, hogy ezek a rovarok a hőségben érkeznek, amikor nekünk szükségünk lenne friss levegőre. Ezt többnyire éjszaka tudjuk megoldani szellőztetéssel, amikor lehűl annyira a levegő, hogy nem lesz bent még melegebb, ha beengedjük.

 

Ha az ablakokra és a bejárati ajtóra szúnyoghálót nem szereltünk fel, akkor bizony a jó levegővel együtt az idegesítő rovarok is bejönnek. Amennyiben gondoskodunk a rovarvédelemről, akkor nyugodt lehet az álmunk, és pihentető lesz az alvás.

 

Nálunk ingyenes helyszíni felmérést is igénybe lehet venni, aminek során mintaanyagokat is mutatunk. Segítőkész csapatunk rövid határidővel vállalja a munkákat, tapasztalt szakembereink professzionálisan szerelik be minőségi termékeinket a vevőinknek. Keress minket bizalommal bármelyik elérhetőségünkön, szívesen állunk rendelkezésedre!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Az energiatakarékos külső tokos redőny

Vannak olyan épületek, amelyeken nem lett kialakítva hely a redőnytoknak az építkezés során. Ezeken a házakon külső tokos redőny felszerelése történhet, amennyiben igényt tartunk erre az árnyékolóra. Nagyon közkedvelt ez a típus, ezért rendkívül sokan választják otthonuk kényelmesebbé tételéhez.

Bővebben

A zsinóros redőnyautomata szerelése nagyon kockázatos!

A zsinóros redőnyautomata szerelése egy olyan munka, amire időnként sor kerülhet, ha árnyékolónkat zsinórral működtetjük. Azt úgy vesszük észre, hogy az automata meghibásodott, hogy nem tudjuk a redőnyt felhúzni. Ilyenkor az automata cseréje lesz a javítás egyetlen módja.

Bővebben