Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Mit érdemes tudni a szúnyogháló ajtóra szerelhető típusairól?

Ha szeretnénk nyáron rovarmentesíteni a lakást, akkor a szúnyogháló ajtóra is elengedhetetlen, nem csak az ablakokra. Minden ajtónyitás egy újabb lehetőség a szúnyogoknak és a többi rovarnak arra, hogy bejussanak a lakásba. Ezt pedig nem engedhetjük meg magunknak, ha kényelmesen és kellemetlen csípések nélkül szeretnénk élni.

A szúnyogok mindenhol ott vannak, nemcsak a nagyobb vizek közelében, a városban is meg tudnak telepedni. Betegségeket is terjeszthetnek, fájdalmas sebeket okoznak, ráadásul a szúnyogháló nemcsak ellenük, hanem a többi nagyobb rovar ellen is véd.

 

De melyik a szúnyogháló ajtóra való típusa? Milyen konstrukciók közül válogathatunk? Kínálatunkban többféle szúnyogháló áll rendelkezésre, most nézzük meg, hogy ezek közül melyik alkalmas az ajtókra!

 

Szúnyogháló nyíló- és tolóajtóra

 

A nyíló- és tolóajtós szúnyogháló elsősorban a bejárati ajtókra javasolt. Mivel erős alumíniumprofilokkal készül, így akár dupla tolóajtókra is alkalmazható ez a masszív szerkezet. Ebben az esetben a két háló középen találkozik a tolóajtónál.

 

Nagyon strapabíró és tartós kivitel a nyíló- és tolóajtós szúnyoghálónk, ami ráadásul optikailag szinte láthatatlan üvegszálas anyagból készül, úgyhogy nem rontja el a bejárati ajtó megjelenését. Sűrű szövésű a háló anyaga, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, sőt még tűzálló is. Jó minőségű műanyaggal van bevonva, ami extra védelmet nyújt.

 

A szúnyogháló ajtóra szerelt változata megoldást biztosít a bosszantó rovarok ellen. Az általunk forgalmazott típusok kiemelkedő kivitelben készülnek, úgyhogy hosszú ideig védenek a szúnyogoktól, közben pedig eredeti állapotukat is megőrzik. Az elegáns szürke színű nyíló- és tolóajtós szúnyoghálóink modern megjelenést kölcsönöznek a háznak.

 

Rolós oldalhúzós szúnyogháló ajtóra

 

Nagyon kedvelt típus a rolós szúnyogháló ajtóra, mert meglehetősen hatékony a szúnyogok és egyéb repülő rovarok ellen. Ez a konstrukció ideális megoldás a teraszajtókra és az erkélyajtókra. Igazán praktikus kivitel, emellett pedig a kialakítása és az anyaghasználata is kiváló.

 

Ennek a típusnak a hálója is időjárás- és tűzálló, úgyhogy a hosszú élettartam és a biztonság is garantált. Harmonikusan illeszkedik a környezetébe a szürke színű rovarháló, mivel sűrű szövésű, nagyon hatékony is a rovarok ellen.

 

Az üvegszálas anyag biztosítja a megfelelő kilátást, a műanyag bevonat a hálón pedig a magas fokú védelmet. Ez a szúnyogháló ajtóra azért is ideális, mert könnyen kezelhető, nem kell hozzá nagy erőkifejtés sem. A tokban lévő hálót csak oldalra kell húzni, ha közlekedünk az ajtón keresztül, majd visszatesszük a tokba.

 

Pliszé szúnyogháló ajtóra

 

A pliszé szúnyogháló ajtóra is optimális, ez a legmegbízhatóbb típus ma a piacon. Nevét a pliszírozott kivitelről kapta. Használata azért rendkívül praktikus, mert harmonikaszerűen záródik, így gyakorlatilag bárhol megállítható, nem csak a végpontokon.

 

Hatalmas erkélyajtókon és teraszajtókon is kiválóan mutat, nem akadályozza a kilátást. Kifejezetten könnyű a mozgatása, gyerekek mellett is ideális, ha már szabadon járkálhatnak. Működése csendes és gördülékeny, ráadásul nagyon esztétikus a külleme.

 

Ha megtetszett valamelyik konstrukció, vedd fel velünk a kapcsolatot! Ingyenes helyszíni felmérés során azonnali árajánlatot adunk, illetve mintatermékeket is mutatunk.

 

Cégünk többéves tapasztalattal és felkészült munkatársakkal áll a megrendelők rendelkezésére. Termékeink modernek, innovatívak és színvonalas alapanyagokból készülnek, így garantálni tudjuk a magas minőséget!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Az energiatakarékos külső tokos redőny

Vannak olyan épületek, amelyeken nem lett kialakítva hely a redőnytoknak az építkezés során. Ezeken a házakon külső tokos redőny felszerelése történhet, amennyiben igényt tartunk erre az árnyékolóra. Nagyon közkedvelt ez a típus, ezért rendkívül sokan választják otthonuk kényelmesebbé tételéhez.

Bővebben

A zsinóros redőnyautomata szerelése nagyon kockázatos!

A zsinóros redőnyautomata szerelése egy olyan munka, amire időnként sor kerülhet, ha árnyékolónkat zsinórral működtetjük. Azt úgy vesszük észre, hogy az automata meghibásodott, hogy nem tudjuk a redőnyt felhúzni. Ilyenkor az automata cseréje lesz a javítás egyetlen módja.

Bővebben