Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A maximálisan megbízható kiváló minőségű alumínium redőny rendszerek

Az alumínium redőny rendszerek ára magasabb ugyan a műanyagokénál, de jóval tartósabbak is. Rendkívül exkluzív megjelenést kölcsönöznek a háznak és a nyílászáróknak, strapabíró, minőségi anyaguk és alkatrészeik a hosszú élettartamukat biztosítják.

 

Bár nagyon népszerű a műanyag redőny is, amit főleg kedvező árának köszönhet, de egyre többen választják a korszerűbb alumíniumot is. Az kétségtelen, hogy az alumínium redőny rendszerek jobban ellenállnak az extrém időjárási viszonyoknak, mint a műanyagok. 

 

Az alumínium redőnyök alkalmazása nagyon sokoldalú, hiszen a sötétítés, az árnyékolás mellett védelmi funkciót is ellátnak a tolvajokkal szemben, emellett részben zajszigetelők is. Télen hőszigetelő szerepük is jelentős lehet, akár nagyobb összeget is megtakaríthatunk velük a rezsiköltséget illetően.

 

Milyen típusú alumínium redőny rendszereket forgalmazunk?

 

Háromféle típusú alumínium redőnyt forgalmazunk:

 

  • Külső tokos
  • Vakolható tokos
  • Belső tokos

 

Az olyan épületeken, ahol nincs kialakítva redőnytok, vagy annak helye, a külső tokos alumínium redőny rendszerek felszerelése javasolt. Ezzel az éves fűtési és hűtési költségek akár 30%-kal is csökkenthetők.

 

Ha már az építkezés során kialakították az épületen a redőnytok helyét, vakolható külső tokos típust szereltethetünk fel. A vakolható redőnytok szerviznyílása hátul helyezkedik el, ezek a fajták nemcsak manuálisan, hanem motorikus vezérléssel is működtethetők.

 

Az alumínium redőny rendszerek tulajdonságai

 

Az alumínium redőnylécek belsejében környezetbarát hab található, ami fokozza a merevséget, és a kitűnő szigetelő tulajdonságot. A redőnyléc színe 26-féle árnyalatból választható ki, ezáltal könnyedén tud igazodni a ház színeihez. A felhasznált alapanyagok nemcsak tartósak és kimagasló minőségűek, hanem esztétikus megjelenésűek is.

 

A lefutó sínek belső oldalain szőrkefés vagy gumis csendesítők biztosítják a redőny halk működését. A golyóscsapágy könnyű felhúzást és leengedést eredményez a gurtnis, a zsinóros és a motoros változatnál is. A közhiedelemmel ellentétben az alumínium redőny rendszerek ellenállnak a korróziónak.

 

A nálunk kapható alumínium redőny rendszerek megbízható működésűek, mert nemcsak az anyaguk és az alkatrészeik színvonalasak, de profi szakemberek kezei által kerülnek felszerelésre.

 

Milyen extrák kérhetők?

 

Az általunk forgalmazott redőnyrendszerek többsége kivitelezhető szúnyoghálóval is, csak ebben az esetben nagyobb redőnytokot kell felszerelni. A redőny szerepe nem merül ki a precíz árnyékolásban és a szigetelésben, szúnyoghálóval kombinálva rovarok elleni védelmet is biztosítja.

 

Az alumínium redőny rendszerek hosszú élettartamuknak köszönhetik egyre erősödő népszerűségüket. Minden fontos alkatrész alumíniumból készült, így biztosítva van a tökéletes minőség és a tartósság.

 

Rövid beépítési határidővel kérhető motorral, távvezérelve is. Mechanikai felszereltsége feltolás elleni védelemmel kibővíthető, valamint zárható kivitelt is forgalmazunk. Munkatársaink segítenek a megfelelő redőny kiválasztásában, mintadarabokat is mutatnak egy ingyenes helyszíni felmérés során.

 

Mikor érdemes inkább az alumínium redőny rendszereket választani?

 

Ha nagy a környékünkön a zajszint, akkor mindenképpen célszerűbb az alumínium redőny, mint a műanyag, mert sokkal jobb a hangszigetelése. A pihentető éjszakai alvás fontos az egészségünk szempontjából is, úgyhogy ebben az esetben ne kockáztassunk.

 

Ha az ablakok túlságosan ki vannak téve szélsőséges időjárási viszonyoknak, szintén érdemesebb az alumíniumot választani, mert az alumínium redőny sokkal jobban ellenáll még a jégesőnek is.

 

Nézd át weboldalunkat, kérj árajánlatot, amely során egy előzetes kalkulációt tudunk mutatni. Ha kérdésed van, keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Az energiatakarékos külső tokos redőny

Vannak olyan épületek, amelyeken nem lett kialakítva hely a redőnytoknak az építkezés során. Ezeken a házakon külső tokos redőny felszerelése történhet, amennyiben igényt tartunk erre az árnyékolóra. Nagyon közkedvelt ez a típus, ezért rendkívül sokan választják otthonuk kényelmesebbé tételéhez.

Bővebben

A zsinóros redőnyautomata szerelése nagyon kockázatos!

A zsinóros redőnyautomata szerelése egy olyan munka, amire időnként sor kerülhet, ha árnyékolónkat zsinórral működtetjük. Azt úgy vesszük észre, hogy az automata meghibásodott, hogy nem tudjuk a redőnyt felhúzni. Ilyenkor az automata cseréje lesz a javítás egyetlen módja.

Bővebben