Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A legtöbb ablak elképzelhetetlen külső árnyékoló nélkül

A külső árnyékoló rendkívül népszerű eleme az otthonoknak, de nemcsak a lakóházak élnek előnyös tulajdonságaik kihasználásával. Munkahelyek nyílászáróin, ipari épületek, irodaházak ablakain is megtalálhatóak, hiszen a túlzott napsütés ebben a környezetben is zavaró lehet. 

 

Cégünk  az árnyékolástechnika különböző megoldásaival foglalkozik, és igen széleskörű szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek. Elsősorban redőnyrendszerek beszerzését és beszerelését végezzük, de megtalálható palettánkon több különböző típusú külső árnyékoló is. Az egyik legnagyobb előnyünk a gyorsaságunk, az egyedi árkalkulátor funkció oldalunkon pedig nagy kedvenc ügyfeleink körében.

 

Miért érdemes külső árnyékolót felszerelni? 

 

Kezdjük is a legelején: miért is töltenek be igazán fontos szerepet a külső árnyékolók az épület életében? 

 

Először is a különböző kivitelben kapható árnyékolók mind jelentősen csökkentik a túlzott napsugárzás és hőség behatolását a belső térbe, így a nyári hónapokban kellemesebb klímát biztosítanak, és ezáltal csökkentik a hűtési költségeket is. Emellett segítik az energiamegtakarítást és a fenntarthatóságot, mivel lényegesen kevesebbet kell majd bekapcsolni a légkondicionálót. 

 

Az árnyékolók speciális védelmet nyújtanak a nap és ezáltal az UV-sugárzás ellen, ami hosszú távon megakadályozza az épületben található bútorok, padlók és egyéb berendezések elszíneződését, illetve károsodását. A külső árnyékoló rendszerek hozzájárulnak a zajszigeteléshez is, jelentősen csökkentik az utcai zajokat, így csendesebb környezetet teremtenek a lakóknak.

 

Ráadásul esztétikailag is szerepet játszanak az épületek külső megjelenésében, a különböző színekben elérhető árnyékolók stílust és karaktert kölcsönöznek az ingatlannak. Végül, de nem utolsósorban pedig a külső árnyékolók hatékonyan őrzik a magánéletet, hiszen megbízhatóan elrejtik a belső teret a kíváncsi tekintetek elől. Gyakorlatilag könnyű és gyors megoldást jelentenek a privát szféra száz százalékos megtartásához.

 

Többféle külső árnyékoló beszerelésével foglalkozunk

 

Rövid beépítési határidővel vállaljuk a kültéri redőnyrendszerek felszerelését. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, amely során segítünk kiválasztani és megtervezni a megfelelő külső árnyékolót. Mintaanyagokat is mutatunk, hogy kézzelfoghatóbb és könnyebb legyen a választás.

 

Áraink nagyon kedvezőek, emellett minőségi konstrukcióinknak köszönhetően tartós kivitelt kapnak vevőink. A közkedvelt műanyag redőnyök mellett forgalmazunk alumíniumból készült típusokat is.

 

A műanyagból készült redőnyök is nagyon népszerűek, hiszen valamivel olcsóbbak, de mégis strapabíróak. Abban az esetben azonban, ha szélsőséges időjárásnak vannak kitéve ablakaid, mindenképpen optimálisabb lehet az alumínium változat, ugyanis az ellenállóbb típusnak
számít, akár az extrém széllel szemben is alkalmas.

 

Az alumínium redőnyrendszerek

 

Az alumínium redőny rendkívül megbízható, s bár ára magasabb a műanyagénál, de annál tartósabb is. Az összes lényeges alkatrész anyaga alumínium, ez biztosítja a külső árnyékoló hosszú élettartamát.

 

Az alumínium külső árnyékoló 3 típusát forgalmazzuk: a külső tokos, a vakolható tokos és a belső tokos változatokat. A redőnylécekből széles színválaszték érhető el:  26 árnyalatból szabadon választható ki a megfelelő árnyékoló. Ezzel teljesen az egyedi igényeidhez és a ház homlokzatához tudod igazítani a redőnyt.

 

Az alumínium redőnylécek belsejében környezetbarát hab található, mely nemcsak a merevséget, hanem szigetelő tulajdonságát is növeli. A külső árnyékolók a külső zaj elleni védelemben is nagy szerepet játszanak, ráadásul a szerkezetek működése is zajcsökkentett, amit a lefutósínben elhelyezett szőrkefék vagy gumis csendesítők biztosítják.

 

Az általunk beszerelt alumínium külső árnyékoló rendszert igény esetén motorral is felszereljük, így a redőny akár távolról is vezérelhető. A mechanikai védelmet a feltolásvédelem és a zárható kivitel nyújthatja.

 

A zsaluzia is nagyon felkapott külső árnyékoló

 

A zsaluzia egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen modern külseje mellett praktikussága mellett sem mehetünk el szó nélkül. A mozgatható lamellákkal tudjuk beállítani, hogy mennyi fényt engedünk be a helyiségekbe.

 

Teljes fényzárásra ugyan nem képes, de ha a precíz fényszabályozás a célunk, akkor ez a külső árnyékoló lesz a tökéletes választás. A zsaluzia megakadályozza azt, hogy a kinti levegő közvetlenül érintkezzen az ablaküveggel. Ennek következtében a szigeteléshez is hozzájárul, mivel sokkal később fog találkozni a külső és a belső hőmérséklet.

 

A napellenzők

 

A külső árnyékoló nemcsak az ablakok kiváltsága, a teraszok és az erkélyek is megérdemlik a gondoskodást. Ám ezek esetében a redőny természetesen szóba sem jöhet, ilyenkor inkább egy csinos kis napellenző lesz a legjobb megoldás az árnyékolásra.

 

A jól megválasztott napellenző esztétikus dísze a családi háznak, emellett nagyon hasznos is lehet. Nemcsak a teraszt védi a naptól és az erős fénytől, hanem a belső helyiséget is a túlzott felmelegedéstől, ennek köszönhetően nyáron sokkal kellemesebb lesz a belső hőmérséklet is a
lakásban. A vászon anyaga nagyon jó minőséget képvisel, így könnyedén ellenáll a szélnek és az esőnek is. Azonban nagyobb vihar esetén mindenképpen vissza kell húzni, nehogy megsérüljön.

 

Hívj minket bizalommal, ha kérdésed van! Szívesen állunk rendelkezésedre, és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb külső árnyékolót.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben